SERVEIS

DENTALS

En les nostres Clíniques els tractaments comencen amb un assessorament complet. Actuar a temps és un principi fonamental per a nosaltres, per evitar tractaments més costosos i complexos. En funció de les particularitats de cada pacient, avaluem quina tècnica s'adapta millor a cada cas per oferir la millor solució. L'objectiu sempre és el mateix: obtenir els millors resultats possibles. T'informem detalladament perquè puguis decidir amb llibertat quina tractament vols seguir i t'involucris en el mateix.

Odontologia conservadora
 

És la faceta de l'odontologia dedicada a retornar la funció i estètica de les dents danyades per càries, traumatismes o bruxisme. Treballem amb l'objectiu d'aconseguir uns paràmetres funcionals correctes juntament amb un exquisit resultat estètic.

 

Estètica Dental
 

L'odontologia estètica engloba l'art i la ciència destinada a materialitzar la bellesa en forma de somriure. En la nostra societat un bonic somriure constitueix un símbol de salut i higiene, contribuint a oferir una bona imatge personal.

Endodoncies

Consisteix en l'eliminació del nervi de la dent. S'extirpa el paquet vasculonerviós de l'interior de la dent, que és el causant del dolor dentari, quan està infectat.

Odontopediatria
 

La Odontopediatría s'ocupa de prevenir i tractar tots els problemes dentals, tant de les dents temporals com de les dents permanents joves. Un nen que visita amb freqüència el dentista serà un adult amb boca sana, bons hàbits i sense pors.

Implants dentals
 

Els implants dentals són com a arrels artificials, creats per substituir dents absents o perduts per qualsevol causa, capaços d'integrar-se fins al punt de conviure de forma sana i totalment natural amb la resta dels teixits de la boca.

Pròtesis dentals

Recuperar la funcionalitat d'una boca és essencial pel benestar del pacient. Les funcions que han de restablir-se són: primer una masticació eficaç i segon una fonètica adequada que permeti al pacient parlar amb normalitat.

Ortodoncia
 

La ortodoncia permet corregir avui en dia les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxilofacials tant en nens com en adults.

Reparació urgent de pròtesis
 

Disposem de laboratori pròpi per a la reparació urgent de les teves pròtesis dentals.

SERVEIS FISIOTERÀPIA I PODOLOGIA

A la nostra clínica del Prat de Llobregat també t'oferim les especialitats mèdiques de fisioteràpia i podologia. Una bona salut corporal beneficia el teu cos i la teva ment. Els nostres especialistes realitzaran el tractament més adequat a les teves necessitats.

Tractaments fisiotrapia: Massatges antiestrés, Contractures, Lumbàlgies, Acupuntura...
Tractaments podologia: Plantilles, Callositats, Peu diabètic, Berrugues plantars, Fongs...