Incorporació Penguin RFA®


Com sempre intentem estar al dia en avanços científics que ens ajudin a millorar els nostres tractaments però sobretot per a donar Seguretat als nostres pacients i així és com hem decidit incorporar el Penguin RFA®. En la implantologia actual els pacients demanen protocols en què el temps d'espera sigui menor i ara amb aquesta aparatologia amb mesuraments precisos i objectius de l'estabilitat de l'implant podem prendre decisions fiables, sense córrer riscos innecessaris. La tècnica és molt senzilla i indolora ja que solament hem d'inserir una peça en l'implant i que el Penguin RFA® faci l'anàlisi de freqüència de ressonància i ens de un mesurament dels micromovimientos de l'implant amb un valor ISQ que va d'1 a 99 depenent de la qualitat de l'Os i la osteointegración. Si obtenim un valor per sobre de 65 ja sabem que podem carregar la pròtesi (posar les dents) sense esperar més i si és inferior no arrisquem i esperem més temps fins a la seva consolidació.

Entradas recientes